Foto: Pixabay

"Goda förvaltare"

Nyhet Publicerad

"Det var en rik man som hade en förvaltare, och denne beskylldes för att förskingra hans förmögenhet..." Så börjar den berättelse som Jesus berättade för sina lärjungar som blivit söndagens evangelietext. Läs mer här om vad som händer på söndag 13 augusti!

Att vara förvaltare är att ha fått uppgiften att ta hand om något som är någon annans. På ett sätt är vi alla förvaltare - av vår värld, våra egna tillgångar, våra liv... Men hur är man en god förvaltare? Och vad hände med den förvaltaren som Jesus berättar om? Kom till kyrkan på söndag, 13 augusti, och lär dig mer!

11.00 - Gudstjänst i Sättna kyrka och
18.00 - Mässa i Indals kyrka.

 

Välkommen Sofia!

Under perioden 7 augusti till 3 september får vi i pastoratet förmånen att ta emot en praktikant, Sofia Strinnholm, som läser teologi med siktet inställt på att bli präst i Svenska kyrkan.

Sättna församlings kyrkresa

Söndagen den 20 augusti åker vi på församlingsresa. Resan är nu fulltecknad! Vi har också bytt plats för påstigning till församlingshemmet i Sättna. Välkommen!

Konfirmand 19-20

Nu kan du anmäla dig till konfirmationen! Konfirmationen är till för dig som kommer att börja i åttonde klass i höst. Tillsammans får vi träffas och prata om tro, tvivel, livet, döden, vem man är och en massa annat.