Avesta-Grytnäs pastorat

Avesta-Grytnäs pastorat Besöksadress: Bruksgatan 1, 77431 AVESTA Telefon: +46(226)464700 E-post till Avesta-Grytnäs pastorat Webbplats

Grytnäs församlingshem stängt under hösten

På grund av utbyggnad av förskolan Junibacken flyttar förskoleverksamheten tillfälligt in i Grytnäs församlingshem. Flytten innebär att församlingshemmets ordinarie dagtidsverksamhet tar uppehåll eller flyttas till Avesta församlingsgård. Verksamhet som sker kvällstid fortsätter som vanligt.

Följande verksamheter påverkas

• All barnverksamhet flyttar till Avesta församlingsgård. Här hittar du höstens schema (pdf).
  • Måndagsaktiviteten ”Öppet hus för daglediga med kaffe och boule” flyttas till Klockargården vid Avesta församlingsgård kl. 9.30.
  • Onsdagarnas "Träffpunkten med sopplunch” tar uppehåll. Vi hänvisar vänligen till våra tisdagsluncher med underhållning i Avesta församlingsgård, där Lunchen serveras kl. 11-13.
  • Grytnäs kyrkliga syförening flyttar till Klockargården vid Avesta församlingsgård. Vi träffas som vanligt varannan torsdag kl. 13.30 med start 31 augusti.
  • Språkcafét i Grytäs tar uppehåll.

FÖLJANDE VERKSAMHETER BLIR KVAR I GRYTNÄS FÖRSAMLINGSHEM

• Kvällstidsbelagd kör- och musikverksamhet sker som vanligt.
  • Ungdomsgården ”Källarn” fortsätter vara öppen fredagar och lördagar varannan vecka.
  • Svenska Kyrkans Unga i Grytnäs fortsätter träffas tisdagskvällar.

Ta buss eller kyrktaxi till våra sammankomster

Du kan ta buss till våra sammankomster. Avesta församlingsgård ligger vid hållplats KyrkogatanLäs om kollektivtrafiken på kommunens hemsida. Du kan även åka kyrktaxi för en mindre avgift. För att beställa kyrktaxi ringer du 804 00.

samlingslokaler

Har du några frågor eller önskar hyra en samlingslokal i anslutning till dop/begravning kontaktar du församlingsexpeditionen på nummer 0226-464700 eller via e-post.