Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Årets stora konfirmationsfest - Oscar Zia i Domkyrkan

​Alla åttondeklassare i Västerås är inbjudna till den stora festen i Domkyrkan torsdagen den 31 augusti. Oscar Zia står på scenen och det är festivalstämning utanför kyrkan.

För andra året går detta stora, härliga och stämningsfulla konfirmandevent av stapeln och alla åttondeklassare i Västerås är inbjudna till den stora festen i Domkyrkan torsdagen den 31 augusti. Förra året uppträdde Molly Sandén och i år är det Oscar Zia som står på scenen. Utanför Domkyrkan råder festivalstämning!

Under kvällen har ungdomarna chansen att träffa nya vänner, få information om vad konfirmation innebär samt anmäla sig till någon av det dryga tjugotalet konfirmationsgrupper som anordnas i Västerås. Alla som är nykonfirmerade och assistenter i konfirmationsgrupper är också inbjudna.

Kl 18.30
Festivalområdet utanför Domkyrkan öppnar. Här finns bland annat bås med information om konfirmation, fotoautomat, fiskdamm och human fussball. Festivalområdet är öppet för alla.

Kl 19.30
Konsert med Oscar Zia i Västerås domkyrka. Enbart för blivande åttondeklassare, nykonfirmerade och assistenter. Inträdesarmband gäller. Armbandet skickas hem till dig tillsammans med inbjudan någon vecka innan eventet.

Om du tappat bort ditt armband, kontakta oss här.

Anmäl dig till konfirmation redan nu här!