Arbetschef till kyrkogårdsförvaltningen

Nyhet Publicerad

Har du grön kunskap och vill utvecklas i ditt ledarskap? Kom till oss och väx på våra 23 kyrkogårdar!

På kyrkogårdsförvaltningen behöver vi en arbetschef som ansvarar för drift och skötsel på våra 23 kyrkogårdar. Våra kyrkogårdar är en viktig del av livet både i stan och på landet och som också angår och påverkar oss alla. Som arbetschef har du övergripande ansvar för personal, budget, verkstad och transport. Till din hjälp har du fyra arbetsledare och samordnare på kyrkogårdarna. Du rapporterar till kyrkogårdschefen.

Du får en viktig roll i att leda och utveckla personalen samtidigt som du med din kunskap om hantverket med både grönytor och anläggningsarbete bidrar till utvecklingen. Självklart har du också kunskap och intresse för kulturarvet på våra kyrkogårdar samt intresse för både arbetsmiljö- och rena miljöfrågor.

Vi söker dig med utbildning som landskapsingenjör eller motsvarande utbildning och erfarenhet. Du har erfarenhet att leda andra eller ett stort intresse för ledarskap. Du måste ha den gröna kunskapen och kan successivt växa in i ledarrollen. Som ledare vill vi att du är öppen, tydlig och kommunikativ. Som person tror vi att du är engagerad, lyhörd och utvecklingsinriktad med en vilja att driva framåt, att du strävar efter att utveckla både verksamhet och medarbetare

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering på kyrkogårdsförvaltningen. Du kommer att ingå i kyrkogårdsförvaltningens ledningsgrupp. Tillträde på tjänsten efter överenskommelse. För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår konsult på Cojn, Louise Giljam, 0723-242326. Facklig företrädare för Vision är Jens Lagnestam,070-311 72 00.

Välkommen med din ansökan på www.cojn.se senast den 14 augusti