Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Träffa Ann Linde i London

13 juli på Svenska kyrkan

Sveriges ambassad i London inbjuder till att träffa EU- och handelsminister Ann Linde

Inbjudan till att träffa EU- och handelsminister Ann Linde i Svenska kyrkan i London den 13 juli.

Detta är ett tillfälle för svenskar boende i Storbritannien att diskutera aktuella frågor med anledning av de pågående EU-utträdesförhandlingarna mellan Storbritannien och EU. Ann Linde kommer också att berätta om regeringens arbete med förhandlingarna och det finns möjlighet att ställa frågor.

Föranmälan krävs, anmäl dig senast 11 juli genom att skicka ett mejl med ditt fullständiga namn till ambassaden.london-rsvp@gov.se. Skriv Ann Linde i ämnesraden.

Mötet äger rum torsdagen 13 juli klockan 17-18 på Svenska kyrkan i London, 6 Harcourt St, Marylebone, London W1H 4AG