Dunker-Lilla Malma församling

Dunker-Lilla Malma församling Besöksadress: Tingsgatan 1, 64260 MALMKÖPING Telefon: +46(157)20052 E-post till Dunker-Lilla Malma församling

Sommarkyrka - tavelutställning

Välkommen på vernissage efter Högmässan 23 juli! Maria Eklöw Bosaeus berättar om tavlorna och Kärleken till Syrien En utställning om tankar och impulser från Syrien Under vecka 30 är Lilla Malma kyrka öppen alla dagar kl. 11-15. Under veckan visas tavelutställningen "Kärlek till Syrien" av konstnären Maria Eklöw Bosaeus.

Välkommen till Lilla Malma kyrka,

under vecka 30 har vi öppet alla dagar kl. 11-15, för den som vill tända ett ljus eller ha en lugn stund till behaglig musik.

Guide finns på plats och kan visa och berätta om kyrkan om så önskas.

Skyddsmantelmadonna, Maria Eklöw Bosaeus

Under veckan visas tavelutställningen "Kärlek till Syrien" i kyrkan. Konstnären Maria Eklöw Bosaeus har arbetat med barn i Syrien. I utställningen skildrar hon sina tankar och upplevelser från landet.

Varmt välkommen!