Foto: Sofia Imberg Kelhoffer/Lagunda

Veckans sommarkyrka - Holm

Nyhet Publicerad Ändrad

Så har det blivit dags för den tionde och sista veckans sommarkyrka. Holms kyrka är öppen på eftermiddagarna 16-19 augusti, för visning, besök, andakt och kaffe. Årets sommarungdomar hälsar välkommen och hoppas på många besökare!

Varje vecka under sommaren är en av Lagundas tio kyrkor Veckans sommarkyrka. Ungdomar i församlingen ansvarar för visning, andakt och kaffe och hoppas på många besök!

Holms kyrka är öppen onsdag-lördag 16-19 augusti, klockan 14.30-18.30.

Andakt varje dag klockan 14.30 (onsdag mässa) och 18.

hitta till fröslunda kyrka

Kyrkans sommarkväll 16 augusti: Säsongsavslutning med Vegasextetten i Sjöö slottspark

Den 16 augusti klockan 19 är dags för årets tionde och sista Kyrkans sommarkväll. Kvällen arrangeras i parken vid Sjöö slott, Holm, och för underhållningen står Vegasextetten.

Holms kyrka

Holms första kyrka var medeltida. Den nuvarande kyrkan uppfördes 1678 som sockenkyrka i Holms församling och slottskyrka till Sjöö slott beläget bortom kyrkan.

Klicka på bilden för att ladda ned som PDF.