Heliga Trefaldighets dag

Nyhet Publicerad

Tanken på Treenigheten är unik för kristendomen. Vi säger att Fadern, Sonen och Anden är EN Gud. Vi kan inte förklara det, men anar att Gud är gemenskap, kärlek och större än våra tankar. Fira gudstjänst med oss på heliga Trefaldighets dag.

Gudstjänsten på heliga Trefaldighets dag är en vandringsgudstjänst.
Kl 9:00 börjar vi med en kort, inledande samling vid Sättna kyrka, och beger oss sedan ut på en gemensam vandring till Gårdtjärns Missionshus för gudstjänst kl 11:00.

Gudstjänsten och vandringen leds av präst Linda Solem och pastor Dagmar Norgren. Musiker är Lena Henriksson. Ta gärna med egen kaffekorg!

Gudstjänsten är ett sam.arr. med Gårdtjärns Missionsförsamling.

Kyrkstigsvandring i Indal

Det blev 40 personer, två hundar och en islandshäst som vandrade kyrkstigen i Indal på nationaldagen och några väntade vid bagarstugan.

Sättna kyrka

Om du tittar upp i taket, är det alltid sommar i Sättna kyrka! Välkommen till en öppen och ljus kyrka med många möjligheter!

Konfirmation i Sättna

Söndag 4 juni 2017 konfirmerades också den lilla Sättnagruppen. Här kan du se fotografen Karolina Sjöströms bilder från konfirmationen.