Foto: Lagunda församling

Kyrkans sommarkväll 19 juli i Långtora: Från Martin Luther till Björn Skifs

Nyhet Publicerad

Den 19 juli har turen kommit till Långtora att stå värd för Kyrkans sommarkväll. Nadja Elhousny Nygårdh och Carl Nygårdh står för programmet, med föredrag, sång och musik.

Kyrkans sommarkväll den 19 juli klockan 19 går av stapeln i Långtora kyrka med titeln "Från Martin Luther till Björn Skifs". Nadja Elhousny Nygårdh som nyligen avslutade sitt år som pastorsadjunkt - första tjänsteåret som nyvigd präst - i Lagunda kommer tillbaka för att berätta och musicera tillsammans med sin man Carl Nygårdh.

Som alltid vid Kyrkans sommarkvällar finns tillfälle för samvaro efter programmet - ta med kaffekorg! En kollekt tas också upp: årets insamling delas lika mellan Tjejjouren i Enköping och Guldkant på vardagen för boende på Liljegården.

Klicka för att ladda ned programmet som PDF