Trio con Brio Stockholm består av Carina Cederwall - flöjt, Jan Holmgren - oboe/engelskt horn och Stig Andersson - piano och arrangemang.
Foto: Trio con Brio

Kyrkans sommarkväll 21 juni: Trio con Brio i Kulla kyrka

Nyhet Publicerad

Den 21 juni klockan 19 blir det ljuv musik för flöjt, piano och oboe/engelskt horn i Kulla kyrka. Det är Trio con Brio Stockholm som gästar oss och bjuder på egna arrangemang.

Trio con Brio Stockholm bildades 2001, då Jan Holmgren fick idén att sätta ihop
en trio bestående av flöjt, oboe och piano. Musiken skulle vara arrangerad för gruppen och genren bred: från klassisk musik till välkända psalmer via jazz, musikal och filmmusik. Kompositörer som finns på repertoarlistan är bl.a. E. Grieg, C. Nielsen, E. von Koch, J. Sibelius, A. Piazzola, I. Albeniz.

Trio con Brio består idag av Carina Cederwall - flöjt, Jan Holmgren - oboe/engelskt horn och Stig Andersson - piano och arrangemang.

Som alltid vid Kyrkans sommarkvällar finns tillfälle för samvaro efter programmet - ta med kaffekorg! En kollekt tas också upp: årets insamling delas lika mellan Tjejjouren i Enköping och Guldkant på vardagen för boende på Liljegården.

Klicka för att ladda ned programmet som PDF