Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Retreat i vardagen

Under en retreat i vardagen ger du dig själv möjligheten att stanna upp, utan att klippa banden till vardagen. Anmäl dig nu till retreaten 20-24 augusti.

Retreaten ger en rytm för bön och meditation, eftertanke och samtal i  vardagsmiljö. Skälen att delta i en retreat kan vara många. Nyfikenhet på hur tro och liv, bön och vardag hör samman. Längtan efter att varva ner, få perspektiv, fundera över olika val i livet och fördjupa sin tro och gudsrelation. Denna retreat är inspirerad av Ignatius av Loyolas andliga övningar.

Vad förväntas av dig som deltagare?
Att du vill:
• Avsätta ca 30 minuter varje dag under retreaten för stillhet, bön och eftertanke
• Träffa en andlig vägledare för samtal ca 30 minuter varje dag under retreatens fyra vardagar
•Delta i den inledande och avslutande samlingen och mässan

TID OCH PLATS

Söndag den 20 augusti
kl 18-20.30, Introduktion, måltid och aftonbön.
Plats: Kyrkbacksgården, Västerås.

Måndag-torsdag den 21 -24 augusti
30 minuter samtal
30 minuter bön

Torsdag den 24 augusti
Kl 18-20.30. Kvällsmässa, måltid och samtal, där deltagarna får möjlighet att se tillbaka på veckan och blicka framåt.
Plats: Kyrkbacksgården, Västerås.

Kostnad
Retreaten är subventionerad av Västerås pastorat och Västerås stift och kostar  100 kronor för deltagarna. Avgiften betalas in i samband med anmälan.

ANMÄLAN

Anmäl dig här!
OBS! Ange eventuella kostrestriktioner samt önskemål om tid för dagliga samtal (förmiddag eller eftermiddag).
Swisha 100 kronor till nr 123 668 8865 eller betala med kort eller kontant i receptionen på Kyrkbacksgården före 4 augusti (sista dag för anmälan).
Skriv ditt namn och ”retreat”!
Anmälan är bindande. Begränsat antal platser.

Vägledare
Hillevi Bergvall
Johan Sköld
Lena Lindholm Sköld
Cathrine Tegerstrand

Eventuella frågor besvaras av Cathrine eller Johan.

Cathrine Tegerstrand, präst
021-17 85 52, Skicka e-post till Cathrine