Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon: +46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna Webbplats

Lediga jobb

PUL

Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas och sparas enligt arkiv- och personuppgiftslagen (PUL). Vi tar emot ansökningar genom e-post för att effektivisera rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas under rekryteringsprocessen i en centraliserad mapp i församlingens datasystem. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, skicka inte din ansökan per e-post utan ta istället kontakt med personalchef LG Björkelid, tfn 08-505 513 23.