Vadstena och Dals församlingar

Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Postadress: BOX 177, 59224 VADSTENA Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar Webbplats

Musik med mening

Välkommen till Örberga kyrka den 28 maj klockan 18.00 till en stunds musik med mening. Leonard Cohens texter och musik tolkas av Mats Klingström och kyrkoherde Torbjörn Ahlund. Fri entré. After Church i Sockengården.

MATS KLINGSTRÖM är gitarrist, sångare och kompositör.

Han har 12 CD skivor bakom sig, varav 6 egna och 7 med FJK, gruppen som gjorde sig känd som ”förnyare av den svenska visan”. 6 egna album med egna sånger, tolkningar av Taube, Dan Andersson, men också ett album med Mats översättningar av Leonard Cohen till svenska.

Mats har genom åren turnerat, möte sin publik runt om i landet mellan produktion av egna eller som producent på andras skivor.

Mats fick 2003 Västerviks Visfestivals stipendium ”Till Fred Åkerströms minne”.