Upplev kristen tro i praktiken!

Nyhet Publicerad Ändrad

Extra fokus på diakoni – kyrkans sociala arbete. Vi uppleva kristen tro i praktiken och besöker vår vänförsamling Peeteli i Tallinn och det dagcenter och barnhem som de driver för hemlösa och utsatta.

Här får vi möjlighet att upptäcka hur kyrkan kan hjälpa i utsatthet. Bland annat får vi uppleva kristen tro i praktiken då vi besöker vår vänförsamling Peeteli i Tallinn och det dagcenter och barnhem som de driver för hemlösa och utsatta barn. Vi sätter upp en show för barnen och deras familjer samt packar matpaket som delas ut till familjer och fattiga i närområdet.

VI SES på torsdageftermiddagar under höst- och vårterminen i Kyrkans hus i Stora Höga, samt går på gudstjänster. Läsningen börjar torsdag 14 september klockan 14.30.

LÄGER x 2 Den 27-30 oktober åker vi till Gullbrannagården utanför Halmstad tillsammans med alla pastoratets konfirmander där vi lär känna varandra och Gud. Under påsklovet 2018 åker vi till Peeteli i Tallinn och besöker vår vänförsamling.

KONFIRMATION sker 5-6 maj 2018.