Stående fr.v Lillemor Helmersson, Doris Johansson, Märta Sundin, Stig Grahn, Siri Degerman, Anita Rönnholm, Siv Persson och Lilly-Ann Jonasson. Sittande fr.v Aline Åberg, Gun-Margit Kristiansson, Per-Axel Ahlenius, Ragnhild Bjuhr, Gun-Inger Johansson, Rikard Matsson och Signar Olofsson

Trevligt 80 års kalas i församlingsgården

Nyhet Publicerad

Stensele församling och diakonigrupp firade nyss de människor som inom församlingen ska eller har fyllt 80 år under året

Att hålla födelsedagskalas för församlingens seniorer är något som gjorts sedan ett par år tillbaka och brukar vara mycket populärt och roligt.

Årets 80 års kalas var inget undantag.

Foto: Ida Svanberg

Stensele församling arrangerar kalasen tillsammans med diakonigruppen.

Foto: Ida Svanberg

Är det många som fyller år kan det bli två kalas per år. I år det blev ett kalas med femton jubilarer.

Under kalaset brukar det sjungas allsång till tonerna av bland annat Joy Johnson Landins Ukulele. Stensele församling bjöd på smörgåstårta, gräddtårta och kaffe.

Foto: Ida Svanberg

Dom som vill får spontant ställa sig upp och berätta saker om sitt liv. Det är något som uppskattas bland jubilarerna.

Det här är en mycket populär tillställning sedan ett par år tillbaka.

Senare i höst arrangerar Stensele församling ett samlingskalas med alla 85 och 90 åringar inom församlingen.