Välkommen Michael Thorén

Nyhet Publicerad Ändrad

Han började jobba hos oss den 1 januari och nu när han börjar bli varm i kläderna måste vi presentera vår nya medarbetare lite närmare.

Vad kan vi förvänta oss av Michael Thorén?

Att jag är engagerad i mitt/vårt arbete för att göra våra kyrkogårdar fina, och till en bra arbetsplats där vi tycker att det är kul och inspirerande att jobba.

Vilka ämnen ligger dig varmt om hjärtat?

För mig är det service, etik och moral och mötet med andra människor som är viktigt. Församlingsbor och anhöriga ska känna att de får en bra upplevelse som möjligt när de besöker oss.

Varför kyrkogården?

2006 sökte jag en trädgårdsmästarutbildning som jag kom in på, men min kommun ville inte betala för studierna, så jag påbörjade aldrig utbildningen. När jag senare arbetat inom begravningsverksamheten, både som representant på begravningsbyrå och kapellvärd inom Stockholms stads kyrkogårdsförvaltning kände jag åter att trädgårdsarbetet lockade. Jag och min familj ville även lämna Stockholm och flytta till vårt torp i Himmeta. Därav sökte jag mig till gräv och trädgårdssidan inom kyrkogårdsförvaltningen för att söka kunskap som gjorde det möjligt att flytta.

Även tillfredtällelsen att få göra fint och se något växa, att årstiderna skapar en rytm som tilltalar mig blir tydliga på en kyrkogård.

För dem som inte känner dig så bra, vem är Michael?

Jag är en 51 år ung kille med fru och fyra barn. Jag är oftast glad och vill alla väl.

När mår du som bäst?

När jag känner att allt flyter. När det finns balans mellan arbete, jag älskar att jobba, och fritid. Att familjen mår bra och man har tid för varandra och sig själv.

När du inte jobbar, vad gör du?

Då är jag med familj och vänner. Andra intressen är läsa, musik, spela gitarr fotografera och vara ute i naturen. En liten dröm är att få tid till att skaffa mig en liten träbåt i framtiden.

 

 

5 snabba

Vinter - Sommar

Charter - Bilsemester

Julafton - Midsommar

Lakrits - Choklad

Morgon - Kväll