Svenska kyrkan Mölndal

Svenska kyrkan Mölndal Besöksadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Vi söker kyrkomusiker

Vill du med stor frihet leda musiklivet i vår distriktskyrka Fågelbergskyrkan? Svenska kyrkan Mölndal vill vara en angelägen, modig och närvarande kyrka. Vi finns söder om Göteborg och består av tre församlingar: Stensjön, Kållered och Fässberg. Nu söker vi en organist eller kvalificerad kantor med placering i Stensjön.

Vi söker dig som har ett stort hjärta för kyrkan och ett ännu större hjärta för Jesus. Vi ger dig friheten och utmaningen att leda det kyrkomusikaliska arbetet i en distriktskyrka som i viss mån fortfarande söker sina former. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir vår distriktskyrka Fågelbergskyrkan med betoning på att utveckla körverksamheten som idag består av en barnkör och en äldrekör. Totalt finns i församlingen åtta körer med fler än 200 körsångare. Utöver körer ingår i din tjänst gudstjänstmusik, kyrkliga handlingar och medverkan i konfirmandarbetet.

Utbildning och bakgrund

Du har organistexamen eller är en kvalificerad kantor. Du tycker om att arbeta med barn och ungdomar och är en kompetent körledare med god musikalisk bredd. Vi erbjuder en tjänst där du har möjlighet att sätta din prägel på arbetet. Du samarbetar med församlingens organist, präster och pedagoger. Tjänstgöring sker enligt fastställt arbetstidsschema.

Församlingsherde: Stefan Risenfors, Stefan Risenfors
031- 761 94 61

Facklig företrädare, Lärarförbundet: Angelika Molander, 0704-67 70 51

Välkommen med ansökan och löneanspråk senast 31 oktober
via e-post: Mölndals pastorat eller per brev till:
Kyrkorådet, Mölndals pastorat, Terrakottagatan 3B, 431 42 Mölndal.

Stefan Risenfors

Svenska kyrkan Mölndal