Det händer i kyrkan

Vill du besöka en gudstjänst, kanske träffa nya vänner, sjunga i kör, äta tillsammans med andra eller hitta aktiviteter som passar dina barn. I Sävar-Holmöns församling händer det massor. Du är varmt välkommen att dela gemenskapen.

Aktuellt

Sommarläger i Munkviken 2024

Gillar du sång eller äventyr? I slutet av juni och mitten av augusti kan du få åka med på roliga läger i Munkviken utanför Lövånger. För barn som bor i Sävar-Holmöns församling är en stor del av lägeravgiften subventionerad för att så många som möjligt ska ha råd att åka med.

Parkmiljö med inhägnade odlingslotter där det växer grönsaker och blommor. I bakgrunden syns ett timrat redskapsföråd.

Vill du odla Klockarbacken i sommar?

Nu har vi öppnat intresseanmälan för att hyra odlingslotterna i Klockarbacken i Sävar under sommaren 2024. Ta chansen att odla egna grönsaker, örter eller blommor. Läs mer och skicka din anmälan senast 1 maj.

Nu har vi en ny kör – sjung med i Spectra!

Församlingens olika vuxenkörer har nu blivit en: Spectra. Det är en kör för både dig som är nybörjare och dig som är van körsångare. Den 11 april börjar vi öva vårens sånger – ett utmärkt tillfälle att börja för dig vill vara med och sjunga.

Påsken i Sävar-Holmöns församling

Det var under påsken som Jesus blev förrådd, dömd och korsfäst men sedan återuppstod ifrån de döda. Genom stilla veckans passionsandakter och påskens gudstjänster får du följa hela dramat fram till livets återkomst.

Gudstjänster & verksamheter för alla åldrar

Fira gudstjänst

Mitt i allt som pågår i livet samlas vi till gudstjänst. Du är välkommen att vara med oavsett vem du är, hur gammal du är och om du är en van gudstjänstfirare eller aldrig har besökt kyrkan tidigare.

Ett litet barn håller två vuxna i handen på promenaden.

Barn & familj

Självklart ska barnen få rum i kyrkan - alltid. I våra olika barngrupper har de dessutom en alldeles egen plats.

Unga & konfirmation

Kyrkan kan vara en fantastisk plats att växa på och här finns rum för alla de stora frågorna och massa kul på vägen. Sävar-Holmöns församling erbjuder både konfirmation och andra grupper för tonåringar och unga vuxna.

Vuxna

I kyrkan spelar det ingen roll om du är 25 eller 95 år - gemenskapen är till för alla. Här hittar du information om det som händer i kyrkan för oss som kallar oss vuxna.

En kvinna står framför en orgel med armarna upp i luften. Några barn står i förgrunden och gör samma gest.

Körer & musik

Sången och musiken är en viktigt del i församlingens liv och genom musiken är det många som upplever ett tilltal från Gud. Du är välkommen att vara med i någon av våra körer för alla åldrar eller att som åhörare njuta av en konsert med duktiga musiker och sångare.