Härnösands domkyrkoförsamling

Härnösands domkyrkoförsamling Besöksadress: Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Postadress: FRANZÉNGATAN 18, 87131 HÄRNÖSAND Telefon: +46(611)24500 E-post till Härnösands domkyrkoförsamling Webbplats

Gravskötsel

Vi har ny prislista och gravskötselavtal utifrån gällande lagkrav och anhörigas önskemål.

Vi har breddat vårt utbud av skötselalternativ av gravskötsel. Det finns fem olika alternativ. Alla alternativ finns väl beskrivna i prislistan som ni kan ladda ner.

Vi erbjuder två olika alternativ av avtal. Ni kan välja mellan ett ettårigt löpande avtal eller ett treårsavtal.

På Härnösands nya och gamla kyrkogård finns olika typer av gravområden; Urngravar, liten och stor gräsgrav eller liten och stor grusgrav.

Fakturering

Har ni frågor om det nya avtalet eller prislistan. Kontakta oss gärna!
Harnosand.kyrkogard@svenskakyrkan.se

Plantering sker utifrån avtal och fakturering kommer att ske löpande under sommaren.

KYRKOGÅRDSEXPEDITIONEN
Våra telefontider