Komminister, församlingspedagog och kyrkomusiker sökes

Nyhet Publicerad Ändrad

Skärholmens församling söker tre medarbetare för spännande arbete i mångkulturell kontext.

Församlingen omfattar två kyrkor och fyra stopp utmed tunnelbanans röda linje: Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här har religionen en stor betydelse i många människors liv, men majoriteten av dem som bor här tillhör andra kyrkor än Svenska kyrkan eller andra religioner än kristendomen. Många ser dock Svenska kyrkan som sin lokala kyrka. Därför har vi en levande och välbesökt verksamhet. Vi söker nu en komminister, en församlingspedagog och en kyrkomusiker.


KOMMINISTER 100%

Vi söker dig som vill arbeta med prästens hela bredd i vår mångkulturella församling. Tjänstens huvudfokus ligger på att arbeta med barn och ungdomar, vid sidan om pstens vanliga uppgifter.

Anställning: Tillsvidare

Välkommen att arbeta
Med låga trösklar och högt i tak arbetar Skärholmens församling aktivt för att alla människor ska finna ett andligt hem. Foto: Magnus Aronson


FÖRSAMLINGSPEDAGOG 100%

Vill du vara en del av Skärholmens församlings levande barn- och ungdomsarbete? Att samarbeta och hela tiden utveckla lärandet, undervisningen och den sociala gemenskapen för alla åldrar hör till de spännande uppgifterna!

Anställning: Vikariat med möjlighet till förlängning

KYRKOMUSIKER 100%

Som kyrkomusiker i Skärholmens församling står du i en omväxlande och stimulerande uppgift, där du med musikalisk bredd kommer till din fulla rätt i såväl gudstjänstliv som under förrättningar. Du går med glädje in och driver vidare församlingens rika barnkörsarbete och likaså körer för vuxna samt rör dig fritt mellan orgel och piano.

Anställning: Tillsvidare

Sista ansökningsdag för samtliga tjänster: 6 augusti.
Intervjuer kommer att hållas under vecka 34.

För mer information, kontakta tf. kyrkoherde malin.strindberg@svenskakyrkan.se, tfn: 08-680 94 36.

Skicka din ansökan till gunilla.billstromaxelsson@svenskakyrkan.se eller brevledes:

Svenska kyrkan Skärholmens församling
Gunilla Billström Axelsson
Bodholmsplan 1
127 48 Skärholmen