Nacka församling

Prata med oss

Kontakt

Nacka församling Besöksadress: G:a Värmdövägen 14 b, 13137 Nacka Postadress: Box 31, 13106 Nacka Telefon: +46(8)54606100 E-post till Nacka församling Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

The Other School

25-27 april kl 19.00 i Nacka kyrka sätter Nacka Ungdomskör för första gången i Sverige upp musikalen som berör sorg och utanförskap, men också kraften att resa sig och välja livet.


Med en ibland närmast burlesk ton behandlar The Other School existensiella och allmänmänskliga frågor på ett osentimentalt sätt.

The Other School handlar om Polly och hennes lillebror Kester som lever tillsammans med sin mamma. På grund av mammans jobb flyttar de ofta och byter därför skola. Musikalen tar sin början just i ett sådant byte. Men denna gång verkar det vara något som inte stämmer. Och Polly finns inte med på uppropet. 

Det är en musikal som berör en ung människas existentiella frågor på djupet, om utanförskap och att få tillhöra. Den handlar också om att finna sin egen inre styrka, om mod och kraft.  

The Other School riktar sig främst till ungdomar, men är också relevant för alla åldrar. Dialogen är på svenska, men alla sånger sjungs på engelska.

Biljetter kan köpas på http://www.ticketmaster.se/artist/the-other-school-biljetter/983256 eller i församlingens expedition. Pris: 120 kr eller 80 kr för studerande eller pensionärer. 
Speltid ca 2 tim inkl paus.