Dunker-Lilla Malma församling

Dunker-Lilla Malma församling Besöksadress: Tingsgatan 1, 64260 MALMKÖPING Telefon: +46(157)20052 E-post till Dunker-Lilla Malma församling Webbplats

Balladen om Rut

Föreställningarna kommer att framföras i Björndammens masugn med premiär i slutet av augusti.

Sedan ett år tillbaka arbetar Malmakören med ett musikdramatiskt verk ”Balladen om Rut”.

En berättelse ur gamla testamentet om att som kvinna vara tvungen att flytta från sin familj och sitt hem till ett helt nytt land.

Agneta Plejel har gjort grundmanus och Maria Kollind har bearbetat det för Malmakören.

Musiken är komponerad av Gustav Andersson, kompletterad med judiska folkmelodier.

Arrangör är Malmakören i samarbete med Dunker-Lilla Malma församling, Sensus, Flens kommun och Föreningen Björndammens masugn m fl.

Biljetter:

Pris 200 kr.