Foto: Pixabay

"...vi sjunger med Maria på denna glädjens dag!"

Nyhet Publicerad Ändrad

INTERNATIONELL INSPIRATIONSHELG Välkommen till en helg för dig som tycker om att sjunga, är internationellt ombud eller ombud för SKUT eller bara intresserad av kyrkans internationella arbete!

Lördag 25 mars 14.00 – 17.00

”Hela världen sjunger”

Workshop i sockenstugan i Indal för alla sångintresserade! Varför sjunger vi? Hur sjunger vi? Hur kan sånger från andra länder och kulturer öppna våra ögon för vilka vi är? Välkomna till en workshop med sånger från hela världen! De sånger vi sjunger mynnar ut i mässan i Indals kyrka på söndagsförmiddagen, men man kan delta i workshopen utan att delta i mässan. Du behöver ingen tidigare sång– eller körvana, och du behöver inte kunna läsa noter.
Workshopen leds av Victoria Rudebark, Glasgow

Anmälan till workshopen senast 22 mars, till pastorsexpeditionen, tel 060 – 910 09 eller via vår hemsida! Ingen kostnad – fika ingår!

Söndag 26 mars 11.00

”Guds mäktiga verk”

Ön Iona på Skottlands västkust Foto: Visit Scotland

Mässa på jungfru Marie bebådelsedag i Indals kyrka, med sånger från hela världen. Kyrkokören och deltagare från lördagens workshop, Victoria Rudebark, Fredrik Nestorsson Pettersson, Jermunn Solem.
Efter mässan fika och samtal:

”Att engagera sig i kyrkans internationella arbete”

Samtal och fika i Sockenstugan i Indal, särskilt inbjudna pastoratets internationella ombud, SKUT-ombud och alla intresserade!


 

Söndag 26 mars 15.00

”Du kommer hit som vår lillebror”

Familjegudstjänst i Sättna kyrka, med mycket sång och musik!
Victoria Rudebark, Tamara Zaar, Jermunn Solem.
Efter gudstjänsten fika i församlingshemmet!

Söndag 26 mars 16.30

”Iona – den genomskinliga platsen”

Församlingshemmet i Sättna. Victoria Rudebark berättar om ön Iona utanför Skottlands västkust, som med rika historiska arv och levande nutid inspirerat kristna över hela världen till en fördjupad tro och större engagemang.

Victoria RUDEBARK

(f 1970) är översättare, författare och bibelinspiratör. Hon bor sedan 2000 i Glasgow, Skottland, och håller ofta workshops om musik, liturgi och bibelanvändning i såväl Skottland som Sverige. Med en bakgrund inom Svenska kyrkans internationella arbete har hon en förkärlek för frågor kring rättvisa och jämställdhet.

Victoria Rudebark från Glasgow, Skottland, ledare för vår inspirationshelg. Foto: Victoria Rudebark