Svenska kyrkan Teneriffa

Svenska kyrkan Teneriffa Besöksadress: Iglesia Sueca, Paseo Maritimo 5, ES-38650 Los Cristianos Telefon: +34(922)790201 E-post till Svenska kyrkan Teneriffa

Kom på vår extra kyrkostämma

Var med och uppdatera församlingsordningen den 22 november.

Den 22 november kl. 17 är det extra kyrkostämma i Svenska kyrkan, Los Cristianos. Du som är stödmedlem i församlingen är då välkommen att medverka. Ta med ditt medlemskort för 2017, det gäller som röstkort.

Den extra stämman har utlysts för att församlingen ska kunna införa en ny församlingsordning, dvs. församlingens stadgar. Församlingsordningen har uppdaterats så att den följer gällande regler (kyrkoordningen) för Svenska kyrkan och anpassats till församlingens lokala behov.

Du kan läsa både den nuvarande församlingsordningen och förslaget till ny församlingsordning här på hemsidan. Det går också bra att hämta ett exemplar i vår tillfälliga expedition i Svenska skolans lokaler (öppet måndag, onsdag, fredag kl. 10-12).

Till våren hålls som vanligt en ordinarie stämma med val av kyrkoråd och så vidare.

Välkommen till kyrkan den 22 november!

Förslag till ny församlingsordning
Nuvarande församlingsordning
Kallelse och dagordning extra stämma