Vägen vidare till ett nytt liv

Nyhet Publicerad Ändrad

Vägen vidare - en öppen mötesplats för dig från 18 år och uppåt som bestämt dig för att bryta med en destruktiv livsstil, social isolering eller tidigare missbruk.

Vägen vidare är en öppen mötesplats för dig som är ung vuxen, från 18 år och uppåt, och som känner att det är dags för förändring!

Det kan handla om att du vill bryta med en destruktiv livsstil eller bryta en social isolering. Det kan även handla om hitta vägar från ett tidigare missbruk. Alla är välkomna oavsett tro eller religion.

Program

Vi träffas måndagar varje vecka för att tillsammans äta soppa och gott bröd, kostnadsfritt. Sedan har vi kreativ verkstad med tema: återbruk/remake. Dagens avslutas med en meditativ stund med ljuständning, musik och tid för stillhet.

Välkommen att delta i det du själv vill vara med i.

Gratis taxi! Det finns möjlighet att åka taxi från ICA Kvantum i centrala Piteå. Vill du åka med ring till Karin eller Linda.

Välkommen

Datum:  Måndagar kl. 12.00-14.30
Lokal:    Margretelund, Affärsgatan 17 i Öjebyn, nedre ingången. 
Startar: 16 januari (men det går bra att komma vilken måndag som helst)

Låt Vägen vidare bli en plats där du kan få styrka och hjälp att gå vidare i livet. Ge dig själv chansen till gemenskap med en läkande kraft där värme och människokärlek är grund-värden. Bit för bit bygger vi självkänsla på vägen mot en starkare identitet.

På Vägen vidare träffar du:

Linda Jele
Församlingsassistent
0911-27 40 29
linda.jele@svenskakyrkan.se (öppnas i nytt fönster)

Karin Lundberg
Diakon
0911-27 40 23
karin.m.lundberg@svenskakyrkan.se (öppnas i nytt fönster)

Lizette Bergström
Connextions Norrbotten
072-224 53 89
lizette@connextionsnorrbotten.se (öppnas i nytt fönster)