Innebandyturnering 24 februari

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen till det som troligtvis är Mellanösterns största innebandyturnering! Anmäl dig eller ditt lag till den rafflande kampen om ära och berömmelse. Du är också välkommen att titta på matcherna eller hjälpa till med servering etc. Mat och dryck serveras för en mindre summa.

Plats: Kyrkans innebandyplan, Norwegian Seamen's Center, Dubai

Datum och tid: Fredagen 24 februari kl 08.45-17.00.

 

Turneringen

Lagen delas in i grupper. Lagen som fått bäst placering i sin grupp går vidare till  A-finaler medan resten spelar i B-finaler. Varje lag består av 3-6 spelare. Spelarnas minimiålder 18 år. Max 16 lag i turneringen. Registering av lag kostar 300AED per lag. Anmälan skickas via email senast 8 februari till floorballdubai@yahoo.com. Spelregler och förhållningsregler, ansvar osv kan fås via samma mailadress. 

 

Individuella spelare

Om du inte har ett lag att spela med ännu kan du anmäla dig som "free agent", vilket innebär att du är villig att spela i det lag som saknar spelare. Om du inte har innebandy klubba så finns ett fåtal att låna på kyrkan. 

 

Åskådare och frivilliga

Alla är välkomna att se på de spännande matcherna! floorballdubai@yahoo.com för att hjälpa till vid turneringen, vid matserveringen eller vid planen. 

Mat och dryck serveras för en mindre summa under hela dagen. 

 

Priser

Alla lag kommer att tilldelas pris. Individuella priser kommer att delas ut till:

- Bästa målgörare

- Turneringens bästa mål

- Värdefullaste spelare

Frågor?

Ring Peter på +971(0)56-9940718 eller floorballdubai@yahoo.com.