Barn- och ungdomskörer

Tycker du det är roligt att sjunga? I Sigtuna församling finns fyra körer för barn och unga - anmäl dig direkt från denna sida!

Minores Mariae barnkör hösten 2016
Hans Hartman Foto: Hans Hartman

Barn- och ungdomskörverksamhet

I Sigtuna församling finns sånggrupper för barn i alla åldrar från 5 år och uppåt och det är gratis att vara med! En gång i månaden är det Family Sunday då alla barnkörer sjunger i familjemässan. Efteråt är det mat, gemenskap och olika aktiviteter för alla åldrar på församlingsgården Munken. I kören får du möjlighet att utveckla din unika röst, musikalitet och uttrycksförmåga tillsammans med oss och vår sångpedagog Eva Mering. Ta chansen att vara med!

I samband med barnkörernas övningar från klockan 16.45 dukar vi fram middagsmat till självkostnadspris på Munken där familjerna kan äta tillsammans. Ingen föranmälan krävs. Medan Sångknopparna övar och barn- och ungdomsrummet finns att tillgå med olika aktiviteter och pyssel.

Terminsstart för både barnkörerna och ”Äntligen torsdag!” är 30 aug 

Välkommen att anmäla dig till någon av våra körer via det enkla formuläret precis här nedanför.


Info och anmälan till våra barn- och ungdomskörer:

Sångknopparna: 5-7 år. Torsdagar kl. 17.30-18.00 på Munken, möjlighet till kvällsmat på ”Äntligen torsdag!” från 16.45.

Gloria: Åk 1-3. Torsdagar kl. 16.15-17.00. Möjlighet att stanna kvar på Munken och delta i ”Äntligen torsdag!” kl. 16.45. 

Laudate: Åk 4-7. Torsdagar kl. 15.30-16.15. Vi börjar med enkelt fika. Möjlighet att stanna på ”Äntligen torsdag!” direkt efteråt. 

Sursum Corda: Lovsångsbetonad körövningn. Åk 7 och uppåt. kontakata Eva Mering eller Rickard Lundmark om du är intresserad av detta.


Frågor och kontakt:

Eva Mering - kyrkomusiker och barnkörledare

Mobil: 070-3110857

E-post: eva.mering@svenskakyrkan.se

Rickard Lundmark - musiker och lovsångsledare 

E-post: rickard.lundmark@svenskakyrkan.se

 

 

Välj en grupp nedan: