Kom och fira julafton med oss!

Traditionsenligt bjuder vi in till ett alternativt julfirande i Brunflo församlingsgård julafton mellan 11:00 och fram till ca 13:00

JULEN ÄR EN tid för gemenskap, för släkt- och familjeträffar, ett tillfälle att umgås med nära och kära. Självklart för de flesta men inte för alla. För den som inte har möjligheten att dela den stundande högtiden med någon så ger vi möjligheten till alternativt julaftonsfirande i Brunflo församlingsgård.

Efter initiativ från våra diakoner skapar vi, sedan flera år, ett tillfälle till gemenskap och samvaro på julafton. I år är det diakon Maj Gruen Danielsson och kyrkoherde Leif Jarlbjörn som välkomnar er.

Vi inleder 11:00 med julbön, jullunchen serveras 11:30 till en kostnad av 40kr, vi beräknas vara klara till 13:00.

– Kom och fira jul med mig och mina vänner, säger Maj och berättar att man kan få kyrktaxi om man behöver.

Anmälan senast 16 december till Maj tfn 063-140 322, meddela eventuell matallergi.

Brunflo församlingsgård
Julafton 11:00–ca.13:00