Foto: Josefin Casteryd/Ikon

Låt fler fylla fem - julkampanj 2016

Nyhet Publicerad

Var femte sekund dör ett barn som inte hunnit fylla fem år. Det kan vi aldrig acceptera. Låt fler barn få uppleva sin femte födelsedag! Din hjälp räddar liv!

Svenska kyrkans internationella arbete är en del av ACT-alliance och har samarbetspartners över hela världen. Hjälpen kommer fram och bidrar bla till att hållbar försörjning, arbete för hälsa, kamp för mänskliga rättigheter och insatser vid katastrofer.

En del av julkampanjen 2016 Låt fler få fylla fem är att dela en "high five" på Facebook, Twitter och Instagram. För varje offentligt delad high five-bild med #5för5 ger våra sponsorer 5 kronor till kampen mot barnadödlighet.
Under förra årets julkampanj gjordes över 10 000 high fives för att fler barn ska få fylla fem! I år ska vi slå rekordet!

Var med och sprid kampanjen i sociala medier. Ju fler som gör en high five, tar en bild och taggar med #5för5, desto mer pengar till kampen för att få fler barn att fylla fem!

Varje high five som delas som ett offentligt inlägg på Instagram, Facebook eller Twitter ger 5 kronor till julkampanjen.

Tillsammans hoppas vi kunna samla in 45 miljoner kronor under årets julkampanj. Med din hjälp kan det gå! Låt fler få fylla fem!

Läs mer på om årets julkampanj och Svenska kyrkans internationella arbete här.