Foto: Jessica Segerberg/Hans-Åke Grinde

Nästa nummer av Hela livet! i brevlådan nu.

Fredag 2 december 2016 kom vinternumret av församlingstidningen Hela livet! Har du tappat bort eller inte fått tidningen kan du hämta ett ex i någon av våra kyrkor eller läsa den här.

Nu kommer den ut som ett magasinet med två framsidor.

Den ena framsidan är vår församlingstidning Hela livet! som är 8 sidor med lokalt producerade artiklar och bilder, information om kommande gudstjänster och evenemang i kyrkan, något om vad som hänt och oftast även ett korsord. Den kommer ut fyra gånger per år.

Vänder du på tidningen så ser du amos det rikstäckande magasinet som i detta nummer har 32 sidor med mycket att läsa:

I vår egen tidning Hela livet! kan du läsa om vår omfattande körverksamhet för såväl barn som vuxna. Kantor Astrid Domino ger en personlig bild av sitt arbete som körledare. Foto: Hans-Åke Grinde

PORTRÄTTET: RICKARD SÖDERBERG. Tenor, operasångare, regissör, krönikör och debattör i främst hbtq-frågor. Aktuell med skivsläppet av sin första, egna julskiva "Make the yuletide gay"

SPANING: SÄLLSKAPSSPEL. Ewa Wirén tipsar om ny i spelvärlden.

PEPPARKAKANS BAKGRUND. Började med nunnorna på Vadstena kloster som bakade en läkekaka...

SPECIAL: FAMILJEFRID I JULETID. Hur ska ni fira julen? En laddad fråga som också är avslöjande.

INSATS: MAMMABOXAR. Bilden på Aylan Kurdi liggande död på stranden berörde många. Två mammor ville göra något.