Foto: Louise Hedberg

Gospelnight med över hundra sångare i helgen

Den kommande helgen sker en stor körhändelse i och med att den franske sångaren och gitarristen Emmanuel Pi Djob gästar Karlstad. Med drygt hundra körsångare i ryggen genomför han två konserter på lördag och söndag.

 

Emmanuel Pi Djob har sina rötter i blues och har genom livet sjungit mycket gospel. 2013 deltog han i musiktävlingen ”The voice” i Frankrike.
Kören på över hundra personer är en blandning av sångare från olika körer i Karlstad och Vänersborg.

- Emmanuel har en varm, själfull röst som lämnar spår i människor som hör honom. Han är en stor artist i södra Europa. Han är också en mycket inspirerande körledare som är bra på att se människor och få dem att utvecklas och må gott tillsammans, säger körledaren Kristina Andréen.

Under denna körhelg ges två konserter. Lördag 12/11 i Väse kyrka klockan 18.00 och söndag 13/11 klockan 17.00.

- Ta den här möjlighet att komma och se den här artisten, det är verkligen inget man ska missa. Vem vet när han kommer till lilla Väse eller ens till Sverige igen? säger Kristina Andréen.

Media är hjärtligt välkomna till konserterna eller reptitionen på fredag kl 18.00-20.00. Då finns Emmanuel Djob och Kristina Andréen också tillgänglig för intervju. Kontakt: körledare Björn Fredriksson, 054-17 29 95.

För högupplösta bilder på Emmanuel Djob gå in på