Other languages with Google Translate

Södra Kållands pastorat Besöks- och postadress: Råda församlingshem 1, 53196 Lidköping Telefon: +46(510)485200 E-post till Södra Kållands pastorat

Kyrkogårdsförvaltningen söker gravrättsinnehavare

Kyrkogårdsförvaltningen i Södra Kållands pastorat har satt upp skyltar på vissa gravplatser med uppmaningen att kontakta pastorsexpeditionen i enlighet med de administrativa rutiner som finns för att söka reda på gravrättsinnehavare.

För att gravregistret skall bli uppdaterat vill kyrkogårds-förvaltningen komma i kontakt med anhöriga eller andra som känner till något om anhöriga till den/de som är gravsatta på gravplatsen.

Får inte kyrkogårdsförvaltningen kontakt med anhöriga kan gravplatsen komma att betraktas som återlämnad till församlingen, vilket kan medföra att gravstenen tas bort.

Har du som anhörig eller besökare på kyrkogården någon information att lämna är vi tacksamma om du kontaktar pastorsexpeditionen. Telefon: 0510-48 52 00.

Här nedanför hittar du listor på alla gravplatser som vi söker gravrättsinnehavare på:
Örslösa kyrkogård
Norra Kedum kyrkogård