Foto: Josefin Casteryd/IKON

Allhelgona - det här händer i år

Våra kyrkor och kyrkogårdar är extra öppna i Allhelgona. Personal och ideella medarbetare tar emot med varmt fika och samtal om ni vill. 2017 är Allhelgonahelgen 3-5 november.

Brunflo kyrka och kyrkogård

Fredag 3 november 15:00-18:00 Vår personal finns på plats på kyrkogården och bjuder på fika och samtal.

Alla Helgons dag Lördag 4 november 16:30 Orgelmusik i Brunflo kyrka. Anna Tirén spelar stilla musik i Allhelgona.

Alla själars dag Söndag 5 november 18:00 Minnesgudstjänst i Brunflo kyrka. Leif Jarlbjörn och Astrid Domino. Locknekören medverkar.

Heliga Ljusets kyrka, Torvalla

Alla själars dag Söndag 5 november 18:00 Minnesgudstjänst. Tom Liveskär och Anna Tirén. Rakel Radu, fiol.

Lockne kyrka och kyrkogård

Fredag 3 november 15:00-19:00 Kyrkan öppen. Välkommen in att tända ljus. Mariannorna finns på plats och bjuder på enkelt fika.

Alla Helgons dag Lördag 4 november
16:00
Allhelgonagudstjänst i Lockne kyrka. Leif Jarlbjörn och Astrid Domino. Locknekören.

Marieby kyrka och kyrkogård

Fredag 3 november 15:00-19:00 Kyrkan öppen. Välkommen in att tända ljus. Sara och Astrid finns på plats och bjuder på enkelt fika..

Alla Helgons dag Lördag 4 november 14:00-17:00 Kyrkan öppen. Välkommen in att tända ljus. Sigrid och Kirsti finns på plats och bjuder på enkelt fika.
19:00
Allhelgonagudstjänst i Marieby kyrka. Leif Jarlbjörn och Astrid Domino. Mariebykören Pernilla Jontegård.

Näs kyrka och kyrkogård

Alla Helgons dag Lördag 4 november 15:00-18:00 Näs nya kyrkogård. Medarbetare bjuder på enkelt fika och pratstund.
19:00 Allhelgonagudstjänst i Näs kyrka. Tom Liveskär och Anna Tirén. Näskören och Lena Severin.