Anders Holz på Ungdomsbussen
Foto: Louise Hedberg

Ungdomsbussen kan bli ”årets förebyggare”

Ungdomsbussens Anders Holz har blivit nominerad till ett pris som Årets förebyggare. Priset delas ut av CAN (Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning) och röstningen pågår fram till onsdag 15.00.

 

 

Hur känns det?

- Det känns fantastiskt roligt! Vi får återigen ett kvitto på att det vi gör är bra! Det som slog mig först är att det är fränt att det är en nationell organisation som delar ut priset och att de har hittat oss här i Värmland. Det är stort!

Anders Holz på Ungdomsbussen
Foto: Louise Hedberg

Vad innebär detta för dig?

- Att jag definitivt kommer att vara nervös på onsdag. Men bara nomineringen är en sporre att fortsätta jobba som vi gör. Jag brinner verkligen för att finnas ute bland ungdomarna.

Vad händer nu?

- Röstningen pågår till onsdag 15.00 och på kvällen är jag i Uppsala. Då tillkännages vem som fick flest röster på en middag under drogFOKUS 2016 – en nationell konferens om alkohol, narkotika, dopning och tobak samt problematik kring detta.

 

Priser delas också ut i tre andra kategorier:

Årets förebyggande insats, årets ideella organisation och årets förebyggande kommun.

lägg din röst på anders

För att SMS-rösta

på Anders skickar du "CAN X" till 726 72
Kostnad 1 kr (+ ev. operatörskostnad)

 

Så här skriver CAN i sin presentation

Anders är projektledare för ungdomsbussen som är en mobil uppsökande och kontaktskapande verksamhet som bedrivs av Svenska kyrkan i samverkan med Karlstads kommun. Anders samordnar bland annat de volontärer som ser till att bussen kan hållas öppen på Stora torget i Karlstad varje fredag.

 

Läs mer om priset och de andra två nominerade

http://www.can.se/Nyheter/finalister-i-arets-forebyggare-2016-utsedda/