Någon tänder ett av ljusen vid en kista.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Begravning

Vi tar hand om all begravningsverksamhet i Katrineholmsbygdens församling med de åtta olika kyrkogårdar i stad och landsbygd. Ring oss på telefon 0150-772 00 -anknytning 2 om du har en fråga om gravplats, kyrkogård och gravskötsel eller gravsättning.

Vår kyrkogårdsexpedition finns bredvid Skogskapellet i Katrineholm. 
Till oss kan man vända sig till om man har frågor gällande om vad som händer på våra olika kyrkogårdar, om gravar, gravssatta med mera. Vi erbjuder också många olika tjänster till självkostnadspris.

Till exempel: gravskötsel, endast gräsputs, årstidernas blommor, arbeten med gravstenar som dubbning, ifyllning av gravstenstext samt gravstenstvätt.

Just nu är expeditionen stängd för besök, men nås på telefon
Helgfria vardagar 9.00-12.00 

Besöksadress: Laxmansväg 1, Katrineholm
Telefonnummer: 0150-772 00 - anknytning nr 2
Mail: katrineholmsbygden.kyrkogardar@svenskakyrkan.se 

Klicka på länken nedan för att ladda hem PDF-blankett för beställning av ceremoni/kreamtion/gravsättning.  Den är ifyllnadsbar och utskriftsbar. 
Mejlfunktionen fungerar inte från webläsare- så välj ”Spara som” istället för ”Öppna”  Har du ingen PDF-läsare installerad kan du ladda ner Adobe Reader gratis här

 

Vi söker gravrättsinnehavare

Om det vid graven som du besöker finns en grön skylt. Var vänlig kontakta kyrkogårdsexpeditionen 0150-772 00.

Alla kyrkogårdar

Vi tar hand om 8 olika kyrkogårdar i både stad och landsbygd. Se nedan för mer information om dem.

Gravskötsel och service

Som anhörig kan du välja att sköta gravplatsen själv eller mot betalning överlåta skötseln till kyrkogårdsförvaltningen. Nedanför kan du ladda ner vår prislista över gravskötsel och plantering.