Ungdom

Messy Church!

Välkommen till kvällar som präglas av enkelhet, kreativitet och gemenskap där vuxna och barn äter och skapar tillsammans. En gemenskap som rymmer både tro och tvekan, dit alla är välkomna, och där vi hoppas att du ska känna dig hemma.

Svenska kyrkans Unga

Vi har en egen lokalavdelning i Hjärnarp-Tåstarps församling (i Lunds stift)

Om natten kommer känslorna

Vad funderar ungdomar på? Pratar de om sina tankar? Med vem och på vilket sätt? Materialet ”Om natten kommer känslorna” tar upp tio teman som är viktiga för dagens unga och ger tips till hur man leder samtal om svåra ämnen.

En kille ligger i en fåtölj och tittar på en video på sin surfplatta.

Ungdomscafé

från årskurs 7 – uppåt

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.
Kyrkans nätvandrare grundades av Kyrkans SOS och Skolkyrkan i Göteborg och har som syfte att utbilda trygga vuxna som finns på nätet för att lyssna på och stötta unga. 

På Nätvandrarchatten kan du som är mellan 12 och 25 år prata med någon som lyssnar. Måndagar och onsdagar kl 19-22. Året om.

Du når stödchatten här: här