Svenska kyrkan Sollentuna

Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon: +46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna Webbplats

Veckans avsnitt – ”En präst & en Mammut”

Lyssna på Svenska kyrkan Sollentunas ”stjärnpoddare” pedagogen Andreas ”Mammut” Salé och prästen Kjell Dellert. Varje torsdag ett nytt avsnitt.

I podden ”En präst och en Mammut” samtalar pedagogen Andreas ”Mammut” Salé och prästen Kjell Dellert sedan mer än två år tillbaka om tro, tvivel, kyrka, kristendom och en massa andra saker. Ibland samtalar de själva, ibland diskuterar de med en inbjuden gäst.

Högt och lågt, fnissigt och allvarligt blandas ibland i ett och samma avsnitt. Några av avsnittsrubrikerna: ”Försvunna får och svåra löften”, ”Foliehattar, indianfjädrar och mission” samt ”Sorg, selfies och chips”.

Veckans avsnitt

Lyssna på alla avsnitt här