Kommande konserter och evenemang

Välkommen att beröras av ord och ton i våra två vackra kyrkor och församlingshem. Under året fylls våra lokaler av musik, berättelser och mycket mer! Här kan du läsa mer om kommande konserter och andra evenemang.

Konserter och evenemang

 

FEBRUARI

  • 11/2 kl. 10.00 - Adventskyrkan
    Gudstjänst för små och stora med mässa och karneval
    På fastlagssöndagens gudstjänst blir det fest! Kyrkan är festsmyckad och alla som kommer får gärna klä ut sig. Festligheterna fortsätter i Församlingsgården med lotterier, pyssel, pris till bästa utklädnad, korv med bröd, semmeltårta och annat skoj!
  • 13/2 kl. 18.00 - Församlingsgården
    Semmelfest med Lasse Berghagen-låtar
    Välkommen till årets semmelfest! Det blir utsökta semlor, underhållning med Lasse Berghagen-tema av körerna Gospel sisters och Hallsbergs kyrkokör, lotteri och insamling till Act Svenska kyrkan. Anmäl dig senast 7/2 till hallsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0582-156 90. Kostnad 50 kr/person. Läs mer här.

MARS

  • 14/3 kl. 13.30 - Församlingsgården
    Afternoon tea med vernissage och sång
    Välkommen till afternoon tea med underhållning och något gott att tugga på. Hantverkscaféet har vernissage och berättar om sin verksamhet. Dagkören Carpe Diem sjunger och du kan ge en gåva till fasteaktionen Dela lika och rädda liv
  • 17/3 kl. 16.00 - Sockenkyrkan
    Konsert med MQ blåsarkvintett
    MQ blåsarkvintett består av Jan Selim, klarinett, Liv Selim, oboe, Carl-Johan Olsson, fagott, Lars Nyström, horn, och Christian Kämmerling, flöjt. Den 17 mars kommer de till Sockenkyrkan och framför ett blandat program med musik från olika tider och genrer. Vi får bland annat lyssna till Palestrina, Bartok, Mozart och folktoner. Det är fri entré!

APRIL

  • 28/4 kl. 18.00 - Sockenkyrkan
    Vårkonsert med kören Lorelei
    Hälsa våren välkommen tillsammans med manskören Lorelei under ledning av Krister Kallin. Den 28 april kommer de till Sockenkyrkan och framför konserten Sköna maj välkommen! Förutom konsertens titelsång Sköna maj bjuds kända vårsånger såsom Vintern rasat, Glad såsom fågeln och Blommande sköna dalar blandat med låtar av modernare snitt. Fri entré!

MAJ

  • 2/5 kl. 13.30 - Församlingsgården
    Afternoon tea med vernissage och sång
    Välkommen till afternoon tea med underhållning och något gott att tugga på. Själens färger har vernissage. Carpe Diem sjunger och vi tar upp en frivillig gåva till diakoniarbetet i Hallsbergs församling.

Varmt välkomna!