Konfirmation 2024

Funderar du på sånt som kärleken, livet, Gud, döden, framtiden, relationer, vänskap, sorg och glädje? Vill du fundera tillsammans med andra? Då kan konfirmation vara något för dig!

Välkommen till ett äventyr med gemenskap, livsfrågor och lägerliv!

Vi träffas ca en gång i månaden där du möter nya kompisar och får chansen att prata om sådant som du tycker är viktigt. Till sommaren åker vi tillsammans på läger! Konfirmationslägret 2024 äger rum i anrika Vadstena med boende på exklusiva Starby spa, hotell och konferens vid natursköna Vättern. 

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst som blir en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla – konfirmationen är ett sätt att bekräfta att också just du är värdefull.

Du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Kostar det något?

Nix.

Jag vill veta mer!

Läs gärna mer i snabbfaktarutan här intill eller kontakta Siri eller Ossian.

Hur anmäler jag mig?

Anmälan till 2024 års konfirmandgrupp görs nedan i formuläret!

Missa inte informationskvällen 5/9 kl.18.00 i församlingshemmet!

Vill du hänga med på ditt livs äventyr? 
Fyll i formuläret nedan! 

Foto: Starby hotell

Konfirmation 2024 anmälan

Det är viktigt att du känner dig trygg med hur Svenska kyrkan hanterar dina personuppgifter. Nynäshamn församling skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet. Du har enligt den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Mer info och kontakt: