Sommarkollo i Gagnefs församling.
Foto: Charlotta Rådman Frans

48 barn på sommarkollo

Nyhet Publicerad

Massor av lek och skoj - avslutning sker vid familjegudstjänst i Gagnefs kyrka söndag 14/8 kl. 11.00. Välkommen!

Under fyra dagar ordnas sommarkollo i Gagnefs församlingshem. De 48 barnen kommer från hela pastoratet och tillsammans med ledarna Karin Linnaeus, Linda Sporre, Pontus Qvicker, Johan Quicker och Josefin Rådbo har de fullt program hela dagarna.

Årets sommarkollo har ett internationellt tema. Varje dag har ett land i fokus, vilket märks i lek, sång, skapande och mat. Under tisdagen den 9/8 då USA var temaland blev det ett strömavbrott, vilket fick matlaget att snabbt leta fram grillar och parasoller (det regnade också). Men tack och lov kom strömmen tillbaks, och hamburgarna kunde tillagas i församlingshemmets kök. Matlaget består av Eloise Frisendahl, Emma Broberg och Clara Linnaeus.

Kolloveckans sista dag är på fredag 12/8, men avslutningen sker på söndag 14/8 klockan 11.00 vid familjegudstjänsten i Gagnefs kyrka. Då kommer barn och ledare att dela med sig av sång de lärt sig och skapat under veckan.

Sommarkollo i Gagnefs församlingshem.
Foto: Charlotta Rådman Frans