Foto: Maria L Hallengren
Foto: Maria L Hallengren

Syskonen Kollings fond

Syskonen Kolling efterlämnade en gåva vars ändamål är att ge bidrag till barn och ungdomar bosatt inom Hållnäs socken och som inte fyllt 18 år eller går i gymnasieskola. Nu är det tid att söka medel för år 2024!

Syskonen Kolling efterlämnade en gåva vars ändamål är att ge bidrag till barn och ungdomar bosatt inom Hållnäs socken och som inte fyllt 18 år eller går i gymnasieskola.

När du har skickat in en ansökan görs en behovsprövning. Studierelaterade ändamål prioriteras. Medel ur fonden delas normalt ut en gång per år i december. Svenska kyrkan Tierps pastorat är förvaltare av Syskonen Kollings fond. Mer information om Syskonen Kollings fond får du om du ringer Tierps pastorat på telefon 0293-222 00.

Hur ansöker jag om medel ur fonden?

Nu är det tid att söka medel för år 2024! Fyll i blanketten ”Ansökan - Kollings fond” och skicka till Tierps pastorat, Ringgatan 1, 815 37 Tierp. Märk kuvertet ”Kollings fond”.

Du kan också ansöka via formuläret nedan.
Sista ansökningsdag är fredag den 17 november 2023.

Ansökan gäller för år 2024. Sista ansökningsdag är fredag 17 november 2023. Genom att ansöka till Syskonen Kollings fond samtycker du till att vi har dina personuppgifter. För ungdomar under 18 år krävs att vårdnadshavare samtycker. Tierps pastorat hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR (2016/679). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår dataskyddspolicy på svenskakyrkan.se/tierp/dataskyddspolicy