Våra körer

Välkommen till körerna i Laholm och Skummeslöv!

Körsång ger social gemenskap, fysisk träning och gör underverk för hälsan! Dessutom får själen ro och harmoni när du tar ton. Alla körer är gratis att delta i!

KörenFörAlla

Onsdagar kl. 19.00-21.00 i Kyrkans hus. 

Har du inte sjungit förut men vill prova? Älskar du att sjunga men har inte sjungit med andra? Var det längesedan du sjöng och vill komma igång igen? Då skall du vara med i den här kören! Vi lär oss använda rösten, noter och provar på enkel stämsång. Vi med verkar också på gudstjänster några gånger per termin. Du kan börja när som helst under terminen.

Vill du vara med? Kontakta Kim Lundberg, tel 0702-573 073 eller kim.lundberg@svenskakyrkan.se.

S:t Clemens kyrkokör

Torsdagar kl. 19.00-21.00 i Kyrkans hus. 

S:t Clemens kyrkokör är en blandad kör för dig som är beredd att satsa lite mer tid på sången. Förutom gudstjänster sjunger vi även i en del större konserter. Även körlördagar förekommer.

Intresserad?
Kontakta körledare är Kim Lundberg för en träff, tel 0702-573 073, kim.lundberg@svenskakyrkan.se.

Seniorkören

Onsdagar kl.14.30-16.00 i Laholms församlinghem. 

En kör för daglediga män och kvinnor. Vi sjunger på gudstjänster, äldreboenden och församlingsträffar. Välkommen till god gemenskap i sångens tecken.

Körledare är Carina Nilsson Larsson, tel 0430-160 17,  carina.nilssonlarsson@svenskakyrkan.se.

Skummeslövs kyrkokör

Tisdagar kl. 18.30-20.00 i Mellbystrandsgården. 

En blandad fyrstämmig (SATB) vuxenkör med varierad repertoar. Vi sjunger vid kyrkans olika högtider, musikgudstjänster, vår- och julsånger. Någon lördagsövning kan förekomma. 

Intresserad?
Kontakta körledare Anneli Segerstedt, tel 070-638 60 16, anneli.segerstedt@svenskakyrkan.se.

 

För små sångfåglar!

Har du en liten sångfågel där hemma som vill utforska sång och stämmor? Hjärtligt välkommen att prova på någon av våra barnkörer. Ledare är vår underbara kantor Anneli Segerstedt.

i samarbetet med Sensus