Barn 0-6
Foto: Magnus Aronsson IKON

Stora och små tillsammans

I kyrkan finns många mötesplatser för stora och små med lek, sång, pyssel och tillfälle att lära känna varandra och kyrkan. Här finns verksamhet samlad för dig som är hemma med barn.

Öppen förskola

Öppen förskola i Solberga

I Solberga har vi öppen förskola på fredagar. Syskongrupp 0-6 år 9.30-11.30 (drop in från 9.00). Ta med fika, vi bjuder på kaffe, te och mjölk.

Öppen förskola

Öppen förskola i Hålta

Fredagar kl 10-12. För barn 0-6 år tillsammans med vuxen i Hålta församlingshem. Vi sjunger rörelsesånger och gör ramsor, leker och pysslar, pratar enkelt om Gud och avslutar med sång och ”Gud som haver”. Ta med fika, vi bjuder på kaffe, te och mjölk. Ingen anmälan - bara kom!

Öppen förskola i Stora Höga

Måndagar i Kyrkans hus i Stora Höga, kl 9.30-12. Vi träffas med barnen 0-6 år och sjunger, leker, pratar, pysslar och fikar till självkostnadspris. Ingen anmälan - bara kom!

Föräldra-baby-lunch!

Under fyra tisdagar i vår kan du och din bebis komma och ät lunch och umgås tillsammans med oss och andra föräldrar på föräldra-baby-lunch i Kyrkans Hus, Stora Höga. Nästa träff är tisdag 23 april.

Babyrytmik

Babyrytmik i Kyrkans hus (Torsdag)

En musikalisk stund för bebisar tillsammans med förälder. Vi jobbar vi med olika sånger, ramsor, rörelser och ljud som stimulerar bebisens alla sinnen.

För barn i gudstjänsten

För barn i gudstjänsten

Barn är alltid välkomna att fira gudstjänst. Små ben kan inte alltid sitta still så länge som en vanligt gudstjänst varar och ibland kan det faktiskt vara svårt att hänga med i vad prästen egentligen pratar om. Barnen är med i början av gudstjänsten och går sedan till söndagsskolan. Under lekfulla former lär vi oss mer om kristen tro och hur vi ska vara mot varandra. Och har kul ihop!