Lediga tjänster

Här visas våra lediga tjänster inom församlingen.

Om församlingen

Forshaga-Munkfors församling ligger i en fantastisk miljö där Klarälven rinner från Munkfors i norr till Forshaga i söder. Längs Klarälvsbanan kan du cykla genom Ransäter, Övre Ullerud och Nedre Ullerud. Riksväg 62 tar dig snabbt till församlingens olika delar. Forshaga-Munkfors församling består av två kommuner, som ligger norr om Karlstad, med sammanlagt ca 15 000 kommuninvånare varav ca 11 000 kyrkotillhöriga. Det finns fem kyrkor med tillhörande kyrkogårdar samt församlingshem eller sockenstuga tätt intill. Arbetslaget består av 33 helårsanställda och ca 15 säsongsanställda.

Om arbetsplatsen

Arbetslaget består av en blandning av kvinnor och män, erfarenheter och åldrar. Tillsammans försöker vi sträva efter att vara en inkluderande och välkomnande församling. Församlingsarbetet har en bredd med allt från barn- och ungdomsgrupper, mötesplatser för daglediga och körverksamhet till gudstjänster, yoga och meditation. Nu vill vi fortsätta satsa inför framtiden - vill du vara med?

Lediga jobb just nu

Sommarjobb på kyrkogårdarna

Nu har du som är född 2007/2008 möjlighet att sommarjobba på någon av våra fem kyrkogårdar. Ansök via formuläret senast 15 mars.