Britakajsas källa vid älven nedanför Laestadiusmuseet
Foto: K.Andersson

Lediga tjänster i Pajala församling

Nyhet Publicerad Ändrad

Nu söker Vi i Pajala församling två 100%-tjänster. 1 komminister och 1 diakon. Är du utbildad diakon eller präst inom Svenska Kyrkan och vill ge Tornedalen en chans, välkommen att ansöka!

Pajala församling finns i vackra Tornedalen med en bifurkation av 4 olika älvar. Det är ett mildare klimat med mer lummighet under sommarhalvåret än vanligtvis så här långt norrut. Vintrarna utlovar helt fantastiska mängder snö och en idyllisk miljö.

Arbetslaget Pajala församling

Komminister och diakon arbetar i församlingen med ordinarie förekommande uppgifter för en komminister och diakon i Svenska Kyrkan. Är du intresserad av att komma och arbeta hos oss är du hjärtligt välkommen att ansöka, vi tar emot din ansökan senast den 10 juni. Märk ansökan med vilken tjänst du söker: ”komminister” eller ”diakon”.

Vänlig skicka din ansökan till adress:
Pajala församling
Laestadiusvägen 38
984 31 Pajala

eller maila oss ansökan på: pajala.forsamling@svenskakyrkan.se
Fyll i så fall i ärenderutan med texten:
"Ansökan om tjänst som komminister"/"diakon", ditt namn.

Vi ser fram emot att höra från Dig!

/Arbetslaget Pajala församling

För frågor vänlig kontakta oss:
Kyrkoherde Kaarlo Kult 0978-758 80 eller expedition 0978-758 80