Foto: JKult

Musikgudstjänster i färgtema

Nyhet Publicerad

Junosuando kyrkokör har under våren musikgudstjänster i färgtema. Första var den 12 april "Lila och Lugnt", andra 24 maj "Gult och skinande" och sista blir den 21 juni "Grönskande Grönt". Välkommen!

Musikgudstjänsten Gult och Skinande blev en storslagen stund den 24 maj kl. 18 i Junosuando kyrka med Junosuando kyrkokör. Ett bildspel spelades under hela gudstjänsten med anknytning till texter som lästes av Monika Metsävainio. "Fotspår i sanden" var en av dessa. En inspirerande kväll med många härliga sånger och psalmer. Tack till Junosuando kyrkokör, Monika Metsävainio och Karin Andersson och alla fantastiska besökare som sjöng så taket höll på att rämna när Kantorn spelade Stad i Ljus psalm 830.

Nästa musikgudstjänst i färgtema är den 21 juni kl.18 i Junosuando kyrka, då är temat Grönskande Grönt. Välkomna!

Musikgudstjänst Lila och Lugnt
12 april hade vi musikgudstjänsten Lila och Lugnt Foto: Fredrik Medelid