"Jesus var också flykting". Söndagskaffe 29 maj med Micael Grenholm

Nyhet Publicerad

Micael Grenholm, ung kristen aktivist och debattör, har tillsammans med Stefan Swärd nyss utkommit med en bok om invandring, främlingsfientlighet och kristen tro. Den 29 maj kommer han till Söndagskaffet klockan 15 i Kyrkstugan och berättar om boken och om sitt engagemang.

"Vad tycker Gud om den globala flyktingkrisen och Sveriges migrationspolitik?"

Micael Grenholm bor i Uppsala, är 25 år och studerar freds- och utvecklingsstudier samt teologi. Micael är engagerad i migrationsfrågor och grundare av Stefanus­hjälpen som stödjer utsatta EU-migranter. Han är en flitig debattör inom kyrko- och samhälle, skribent på bloggen Hela Pingsten och med­arbetare på Pentecostals & Charis­matics for Peace & Justice.

Tillsammans med Stefan Swärd har han nyligen utkommit med en bok som fokuserar på invandring, migration, främlingsfientlighet och kristen tro. Micael presenterar vid söndagskaffet boken och inbjuder oss till ett samtal kring vad kristen tro kan innebära i dagens samhälle där flyktingfrågor och integration kommit att alltmer stå i fokus.