"Dialekten är ryggraden – och alla ska få andas ut!"

Nyhet Publicerad Ändrad

Kyrkoherde Kristian Lillö gästbloggar hos Framtiden bor hos oss.

Framtiden bor hos oss

Nätverket "Framtiden bor hos oss" samlar distrikt och församlingar (däribland Lundby) i Svenska kyrkan i mångreligiösa och -kulturella stadsdelar. Hos oss tar det nya samhället och den nya kyrkan form. Vi vill reflektera kring det som sker i våra områden och kring vad som är kyrkans uppdrag i vår kontext.

Nätverket har en egen webbplats: Framtiden bor hos oss

 

Från nätverket "Framtiden bor hos oss" konferens i Göteborg, 2015.

Framtiden bor hos oss

Nätverket "Framtiden bor hos oss" samlar distrikt och församlingar i Svenska kyrkan i mångreligiösa och mångkulturella stadsdelar.

Aktuellt från Lundby församling

Prenumerera via RSS

Kallelse till kyrkofullmäktige

Publicerad:

Måndagen den 30 maj kl. 19.00 i Lundby nya kyrka.

6/6: Nyfiken på kyrkan

Publicerad:

Måndag 6 juni är det full aktivitet i Brämaregårdens kyrka och trädgård mellan klockan 14 och 17. Kom och upptäck det heliga rummet, titta in bakom kulisserna, kika på kyrksilver och skrudar. I kyrktornet kan den som är stadig i benen klättra upp och se kyrkklockorna och utsikten genom tornluckorna! Arkitekt Margareta Diedrich berättar också om den kommande om- och tillbyggnationen av Brämaregårdens kyrka.

Expeditionen har ändrade öppettider vecka 21

Publicerad:

23-27 maj har expeditionen ändrade öppettider. Läs mer här.

5/6: Ekumenisk pingstgudstjänst från kyrkorna i Göteborg och Hjärta Göteborg

Publicerad:

Söndagen den 5 juni kl. 15.00 firas en ekumenisk gudstjänst i Hjärta Göteborgs regi. I år firas gudstjänsten i Slottsskogen, vid regn i Annedalskyrkan. Ta med fika!

3/6: Träffa djuren på Kättilsröd 4H-gård i Tuve!

Publicerad:

Fredag 3 juni är du välkommen att ta med barnen till Kättilsröd 4H-gård. Det blir rundvisning på gården, vi får träffa och klappa djuren, fika med medhavd matsäck och åka traktor. Läs mer här.