"Dialekten är ryggraden – och alla ska få andas ut!"

Nyhet Publicerad Ändrad

Kyrkoherde Kristian Lillö gästbloggar hos Framtiden bor hos oss.

Framtiden bor hos oss

Nätverket "Framtiden bor hos oss" samlar distrikt och församlingar (däribland Lundby) i Svenska kyrkan i mångreligiösa och -kulturella stadsdelar. Hos oss tar det nya samhället och den nya kyrkan form. Vi vill reflektera kring det som sker i våra områden och kring vad som är kyrkans uppdrag i vår kontext.

Nätverket har en egen webbplats: Framtiden bor hos oss

 

Från nätverket "Framtiden bor hos oss" konferens i Göteborg, 2015.

Framtiden bor hos oss

Nätverket "Framtiden bor hos oss" samlar distrikt och församlingar i Svenska kyrkan i mångreligiösa och mångkulturella stadsdelar.

Aktuellt från Lundby församling

Prenumerera via RSS

En relevant kyrka i morgondagens Lundby

Publicerad:

Tisdagen den 18 april bjuder kyrkorådet in till ett öppet forum i Brämaregårdens kyrka, för samtal om morgondagens kyrka.

Skapande kurs

Publicerad:

Under fem fredagar kan du nu vara med på en nystartad kreativ verksamhet: Skapande kurs. Tillsammans med konstnären Angelica Riquelme får du utforska olika tekniker för skapande. Start: 24 mars. Läs mer här.

Bibelsamtal i Biskop i vår

Publicerad:

Välkommen att delta i samtal kring Bibeln och dess texter. En öppen grupp för vuxna som träffas i Biskopsgårdens kyrkan varannan torsdag under våren. Låt oss provtänka, provtolka och lära oss något nytt!

Konst sökes till utställning i Biskopsgården

Publicerad:

I början av maj är det dags för Vårsalongen, en utställning i Biskopsgårdens kyrka där lokala konstnärer välkomnas att ställa ut sin konst. Det kan röra sig om alltifrån oljemålningar till dikter. Inlämning 25-28 april. Läs mer här.

2/4: Pop-up-kör i Biskopsgården

Publicerad:

Tycker du om att sjunga? Längtar du efter att sjunga i kör, men har svårt att hitta tiden för det? Söndag 2 april har du chansen att vara med och sjunga i en pop-up-kör i Biskopsgårdens kyrka. Läs mer här.