Foto: Christian Hugo

Kyrkogårdsinformation

OBS! Mellan 1 december-31 mars är vattnet avstängt på våra kyrkogårdar. Detta p.g.a. vattnet fryser i våra vattenledningar.

Kyrkogårdsförvaltningen i Svedala ser till att våra fyra kyrkogårdar och dess allmänna ytor och gravar är i ordning året runt. Personalen ser till att kyrkogårdarna är välskötta och detta genomsyras med kunskap och engagemang. 

Vår ambition är att erbjuda olika typer av gravplatser, ge allmänheten en god service och givetvis att våra kyrkogårdar håller en hög standard och inbringar en vacker och rofylld miljö för besökarna. Följ gärna vårt pågående projekt, vår Bibliska trädgård som du kan läsa mer om i huvudmenyn på Svedala församlings hemsida. 

Vid frågor gällande gravrätt, skötsel och smyckningsavtal samt övriga kyrkogårdsärenden är du välkommen att besöka oss på Kapellvägen eller ringa oss på tel. 040-40 65 98 telefontid mån-fre 09.00-11.00, i övrigt försöker vi vara tillgängliga både på expeditionen, via telefon men givetvis även ute på kyrkogårdarna. Det går även bra att maila dina ärenden till: petra.nerman@svenskakyrkan.se

Följ oss gärna på sociala medier:
Facebook: Svedala kyrkogårdsförvaltning
Instagram: svedalakyrkogard

Hälsningar 
Kyrkogårdschef Dennis Jensen med personal

finn graven

Svedala är en av de relativt få församlingar som har ett digitaliserat gravsystem vilket innebär att du på nätet kan söka efter gravsatta och gravplatser. Gäller samtliga våra kyrkogårdar. Klicka här för att komma till hemsidan.