Konfirmandresa till Loreto
Foto: Peter Wigren

CASAkonfirmand 23-24

Konfirmation 26 juni kl 18.00 i Klosterkyrkan

Hej!

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och av dig själv. Om du går i nian, på gymnasiet eller är vuxen och känner att du missat något, så är du också välkommen att vara med i verksamheten och konfirmera dig. Vill du starta tidigare så har påsläpp i åk 7.

Du behöver inte vara döpt för att bli konfirmand. Om du inte är döpt och vill konfirmeras så sker dopet under året. Vi ses 1 gång i månanden på fredagar och vid några läger.

Fredagsträffarna för konfirmander som vi kallar för HOLY!
22/9, 13/10, 24/11 och 15/12. Vårens datum är 9/2, 1/3 och 12/4.
16.45 samling på CASA för lite workshop kring dagens tema.
18.00 Mässa i Klosterkyrkan
19.00 CASAhäng med lite mat och annat!
CASA stänger kl 21.00

Konfirmationsmässan är i Klosterkyrkan onsdagen den 26/6 kl 18.00 efter att vi kommit hem från det större lägret i Italien under midsommarveckan.

Läger och pilgrimsresor ser vi som ett viktigt inslag. Ibland behöver man komma iväg för att upptäcka nya saker.  Läs mer om när vi ses och om våra olika läger i CASAtider och CASApilgrim.

Se det som test och var du själv står i olika livsfrågor och ta chansen att upptäcka vad tro och kyrka kan vara. Under året finns det också möjlighet att testa olika saker som till exempel frukost, mässor, utdelning av Kyrkporten, mat & prat mm. Du får prova på lite olika spår för att  bilda din egen uppfattning om vad kyrka är (inte bara själva byggnaden alltså). 

Följ oss gärna på instagram: @casaungdom

Vill du veta mer om konfirmation i Svenska Kyrkan? Kolla in svenskakyrkan.se

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och vår integritetspolicy

Anmälan

Uppgifter om målsman